20.02.2011

Sunt viu.

Viu si recuperat in proportie de 95%. In sfarsit am scapat si de apendice si m-am recuperat aproape complet. Inca 1 saptamana din meniul recomandat de doctor si pot sa revin la mancat alune si pop-corn cu tona :D. Am zis ca ma ingras... chiar am de gand asta dupa ce 4 zile am mancat numai iaurt si sana :| . "Operatia e usoara" vai... cred ca cat timp am stat internat in spital(4 zile) am auzit propozitia aia spusa de peste 50 de ori fie de la pacientii care erau cu mine in salon(2 la numar) fie de la asistentele care mai veneau pe-acolo. Nu zic ca am murit si nici ca a durat foarte mult(operatia in sine a durat 10-15 minute) dar nu e chiar asa de "usoara" cum au zis altii. Lasand la o parte usturimea care o simteam la abdomen in timpul operatiei, intepatura in coloana(care e foarte nasoala) facuta de anestezist operatia a fost ok. Dar perioada dupa operatie a fost super aiurea. Adica, in prima zi nu m-am putut da jos din pat si ma durea ingrozitor locul unde am avut apendicele. A doua zi am reusit sa ma dau jos din pat dar mergeam cu viteza melcului plus ca primele 2 zile nu am putut dormi deloc de durere. Dar asta e... a trecut... sper sa nu ma ajung iar pe acolo prin spital desi nu a fost naspa deloc considerand ca medicii se plang de conditii. Eram 3 persoane in salon, 3 paturi... aveam televizor in salon, toaleta, chiuveta... era ok. Persoanele cu care am stat acolo au fost chiar super de treaba si 95% din timp telecomanda statea la mine :D . Asistentele erau dragute, doctorul super de treaba dar din cate am inteles toate astea erau numai in sectia chirurgie 3 de la spitalul judetean, aceasta sectie fiind renovata de curand. Well anyway... am mai scapat de o problema, acum urmeaza semestrul 2 din facultate, o alta problema care din pacate nu poate fi operata asa usor ca o apendicita. :P

2 comentarii:

  1. O, da, acum merge şi sistemul de comentarii:)) foarte fain background-ul. Bine-ai revenit printre noi şi hai şi cu alea 5 procente care-au mai rămas:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, alea 5 sper sa vina la finalul saptamanii cand o sa pot manca si eu orice. Primul lucru pe care il voi face va fi sa-mi cumpar o pizza maaaaaaaaareeeeeeee :))

    RăspundețiȘtergere