18.12.2010

Bzz

Chiar ma gandeam ce sa mai scriu si apoi mi-au trecut prin minte mici certuri pe care le aveam si ma rog inca le mai am cu varul meu despre muzica pe care o ascult/muzica pe care o asculta el. Tin minte ca l-am intrebat de ce asculta house si raspunsul dat de el era ca e bun ritmul. "Ok" am zis eu, si i-am zis sa detalieze si un raspuns dat de el a fost ca "Este bun de dansat". Alright, cred ca partial ma multumisem cu raspunsul ala desi tot nu imi imaginam de ce sta pe scaun si asculta acasa la el house fara sa danseze dar whatever. Si astfel ma gandeam... Eu chiar am motive sa ascult ce ascult: In primul rand majoritatea melodiilor pe care le ascult au versuri superbe pe care daca le asculti cu atentie e aproape imposibil sa nu iti placa; un alt motiv ar fi ca... sa zicem ma regasesc in foarte multe melodii pe care le ascult, niste exemple ar fi: Three Days Grace - Pain, The Classic Crime - I Know The Feeling, Simple Plan - Me Against The World, Three Days Grace - Riot si multe multe altele. In plus, foarte putine melodii seamana intre ele to be honest... spre deosebire de house bla bla... Uite, cel mai bun prieten al meu asculta rap si sincer mi-a dat motive foarte bune de ce asculta si am fost total de acord, I mean, unele melodii chiar au versuri super :) si mi-au placut si mie, spre deosebire de house care sincer chiar nu pot gasi o melodie care sa imi placa. Singura melodie care o ascult doar pentru ca imi place cum suna ar fi Prodigy - Spitfire la alta sincer nu ma pot gandi. Nici muzica pop nu o apreciez prea mult, numai cat ma gandesc la ea in mintea mea parca deja ii vad pe Justin Bieber si Lady Gaga asa ca HELL NO... Si yeah... cat despre iubitorii de muzica pop, majoritatea au inceput sa asculte melodiile lui Michael Jackson numai dupa ce a murit, daca ii intrebai cat timp traia Michael sa iti zica o melodie de-a lui pun pariu ca majoritatea nu ar fi stiut, dar whatever, not my business anyway. Revenind un pic la house, m-am cam saturat sa tot aud la telefoane ca ton de apel Alexandra Stan - Saxobeat... it's really driving me crazy... Well, whatever, daca cand am inceput sa scriu acest post nu prea imi era somn, acum deja am un somn... Si da... ma pun in pat.


2 comentarii:

  1. Man, honestly, mai bine nu mai cauti raspunsuri, ca s-ar putea sa le gasesti:))
    Acum ceva timp i-am recomandat unei prietene niste Beatles (am vazut ca asculta..chestiute dubioase). E, peste catva timp, tipa a venit la mine cu lama de gat, sa-mi multumeasca ca am "adus-o pe calea cea buna". Sincer, imi venea s-o pocnesc:)) - de la Beatles la emo shit e cale luunga (si aproape blasfemie!).
    De-atunci nu ma mai bag in gusturile muzicale ale oamenilor:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lol interesanta intamplare.... Si eu am recomandat catorva persoane ce ascult eu si au ajuns chiar sa le placa, dar ehm nu prea si-au schimbat comportamentul foarte mult O.o
    Argh! eu sunt diferit, chiar ma bag in gusturile lor muzicale si de ce nu le critic stilul muzical atunci cand este nevoie atat timp cat nici ei nu stiu de ce asculta ce asculta =)

    RăspundețiȘtergere